• Follow-us:
nlen
Koen Willemsen

Your IP Techniek contact

Koen Willemsen

koen.willemsen@iptechniek.com

Accountmanager IP Techniek

Eindhoven, Noord-Brabant
40 hour
Apply

Job description

Op onze vestiging in Eindhoven zijn wij op zoek naar een Accountmanager voor IP Techniek.
IP Techniek is een technische intermediair met de focus op de maakindustrie. We zijn trots op onze medewerkers en klanten en stralen dat ook uit. We hebben een forse ambitie en zoeken mensen die dat ook hebben.

Als Accountmanager ben je werkzaam in een 360-graden rol. Je bent verantwoordelijk voor het gehele proces zowel aan de kandidatenkant als de klantenkant in de arbeidsbemiddeling. Je bent verantwoordelijk voor het werven, selecteren en onboarden van de medewerkers. Daarnaast benader en bezoek je (potentiële) klanten om opdrachten binnen te halen. Je bent een doorzetter en je stopt niet voordat je de deal binnen hebt. Wanneer je de klant hebt binnengehaald, beheer je ook het account.

Je kent de markt en het marktgebied, je ziet kansen en kan deze ook verzilveren. Je bent een mensen mens en in je rol als werkgever straal je dat ook uit. Je streeft naar de mooiste banen voor je kandidaten en de beste kandidaten voor onze klanten.
Je komt terecht binnen een inspirerende werkomgeving waar collega's werken met een gezonde ambitie. Deze ambitie bied ook mogelijkheden voor jou. Want groei van de organisatie betekend ook voor jou een mooi perspectief. IP Techniek staat voor een organisatie met een open sfeer waarbij veel ruimte voor eigen initiatief is.

Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau gecombineerd met commerciële werkervaring. Je beschikt over een goede uitdrukkingsvaardigheid en de drive om goede resultaten te boeken en iedere keer te scoren. Je moet goed kunnen functioneren onder druk en kunt omgaan met de hectiek van alledag. Je kunt op diverse niveaus communiceren en je bent een prettige en flexibele persoon om mee samen te werken in teamverband. Voor deze functie dien je in het bezit te zijn van rijbewijs B. Je bent fulltime beschikbaar. Vanzelfsprekend heb je kennis en ervaring met het gebruik van Social Media en je bent bereid deze professioneel in te zetten. Je woont in de regio Eindhoven

What is being asked?

- Communicatief zeer vaardig;
- Je bent resultaatgericht;
- kwaliteitsgericht;
- Flexibel;
- Je kan goed planmatig werken;
- Je bent stressbestendig;
- Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
- Je bent assertief.

What is being offered?

- Een goed salaris op basis van ervaring;
- 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen;
- Flexibele werktijden;
- Reiskostenvergoeding (€0,19 per kilometer);
- Regelmatig bedrijfsborrels, etentjes, vrijmibo's;
- Telefoon en laptop van de zaak;
- Auto van de zaak (in overleg);
- Elke donderdag vis als lunch!

Apply

< Back to the overview