• Follow-us:
nlen
Koen Willemsen

Your IP Techniek contact

Koen Willemsen

koen.willemsen@iptechniek.com

Allround Monteur Betoncentrales

Eindhoven, Noord-Brabant
40 hour
€ 2400 p/m.
Apply

Job description

Voor onze opdrachtgever in Eindhoven zijn we op zoek naar een Allround Monteur Betoncentrales. Binnen deze functie zorg jij ervoor dat de verschillende betoncentrales van onze klant volledig operationeel zijn- en blijven. Binnen de functie ben je verantwoordelijk voor het preventief en reactief onderhoud van betoncentrales. Je werkt op verschillende locaties door Nederland (Eindhoven, Amsterdam, Helmond, Etten-Leur). Soms ben je alleen, soms werk je samen met een collega. De machines waarmee je gaat werken bevatten verschillende cilinders met verschillende grondstoffen (water, zand, grind, cement). Deze grondstoffen worden gemengd tot een eindproduct en in vrachtwagens geladen. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het onderhouden van mengers, transportbanden, elektromotoren en pomp-, hef-, grijp-,knijp- en aandrijfinstallaties, evenals uiteenlopende productiemachines of productielijnen. De werkzaamheden kunnen van mechanische, hydraulische, pneumatische of motorische aard zijn. Het is belangrijk dat je zelf storingen kan opsporen, analyseren en verhelpen. Af en toe is het ook nodig om bepaalde onderdelen aan elkaar te lassen, ervaring met laswerkzaamheden is dus een vereiste.
Het is erg belangrijk dat je veilig kunt werken. Je werkt met grote machines waar verschillende onderdelen met elkaar verbonden zijn. als je aan de ene kant van de machine wat aanpast, heeft dat vaak gevolgen voor een ander deel van de machines. Het is belangrijk dat je dit op een juiste manier kan analyseren en aan kan pakken. Je zult zowel preventief als reactief onderhoud moeten plegen.

What is being asked?

- Je beschikt over relevante werkervaring en eventueel een technische vooropleiding;
- Je hebt ervaring met werkzaamheden van mechanische, hydraulische, pneumatische of motorische aard;
- Je hebt ervaring met laswerkzaamheden;
- Je hebt een VCA basis of VOL;
- Je kant technische tekeningen lezen en maken;
- Je beschikt over een BE,C of CE rijbewijs.

What is being offered?

De opdrachtgever biedt veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling binnen een informele en dynamische omgeving. Je ontvangt een marktconform salaris.

Apply

< Back to the overview