• Follow-us:
nlen
Anastasia Cheskidova

Your IP Techniek contact

Anastasia Cheskidova

anastasia.cheskidova@iptechniek.com

Leerling Assemblagemonteur Datakasten

Veghel, Noord-Brabant
40 hour
€ 2000 p/m.
Apply

Job description

Ben jij toe aan iets nieuws, maar nog geen ervaren 'handy man'? Wij helpen je een echte vakman (of vakvrouw) te worden op het gebied van datakasten.

Het is voor ons bijna vanzelfsprekend geworden dat data en internet bestaan. Maar hoe ontstaat dit? En waar(in) worden deze dataservers bewaard? Een unieke kans om jezelf wegwijs te maken en te ontwikkelen bij een grote internationale speler. Deze klant maakt hardware die de hele wereld over gaat. Hoe gaaf is het als jij op de weekendborrel kan vertellen dat het product waaraan jij hebt gewerkt nu onderweg is naar de USA of Singapore?!

Je komt te werken op een ruime werkvloer waar je op een georganiseerde werkplek zelfstandig aan het werk gaat. Natuurlijk wordt je in het begin ondersteund waar nodig. In deze functie kun je goed zelfstandig werken maar ben je wel onderdeel van een team dat gezamenlijk zorgt voor de juiste assemblage van de datakasten. De werkzaamheden en producten zijn heel divers waardoor je je breed kunt ontwikkelen tot een echte handy man.

Op de inpakafdeling staat het goed verpakken van de producten centraal. Sommige producten gaan overzees dus die moeten extra goed beschermd zijn tijdens het vervoer. De werkzaamheden zijn o.a.: order picken, monteren van materialen, en het controleren op volledigheid. Om ervoor te zorgen dat de producten niet beschadigen tijdens transport zorg jij dat ze in een transportkist worden geplaatst en dat deze kist goed dicht zit. Op deze afdeling worden ook complexe onderdelen geassembleerd. Denk hierbij aan de voormontage van rails of het plaatsen van glas in de kastdeur.

Aan de andere kant van de werkvloer wordt er op 4 lijnen gewerkt aan de montage van datakasten. Hierbij is iedere werknemer verantwoordelijk voor een deel van het eindproduct. Je werkt voornamelijk met een schroefmachine om de bevestigingsmaterialen te monteren. Het product wordt opgebouwd en gaat op de lijn langs een aantal stops. Aan het einde van de lijn is het product klaar om ingepakt te worden. Hiervoor staat een collega klaar om het van de lijn te halen en via een hypermoderne machine te voorzien van een inpakfolie.

Tijdens de inwerkperiode kun je laten zien wat je in je mars hebt. Werk jij kleine orders gemakkelijk en snel af? Dan staat de volgende uitdaging, een groter project, op het programma. Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen en zal geen één dag hetzelfde zijn.

Het bedrijf wilt graag investeren in mensen die op zoek zijn naar vastigheid, continuïteit én een uitdagende job. Wat geef je hiervoor terug? Een flinke dosis energie, een professionele werkhouding en 100% inzet.

Ben je na het lezen van deze vacature nieuwsgierig geworden? Past dit bij jou, of zou je jezelf hierin graag ontwikkelen? Neem dan contact met ons op.

What is being asked?

- Je hebt een proactieve houding;
- Je hebt een rijbewijs B (pré);
- Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek;
- Je bent in bezit van minimaal een vmbo diploma;
- Je kunt tekeningen en werkinstructies lezen;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;

What is being offered?

- Marktconform salaris;;
- Jaarlijks 25 vakantiedagen;
- 5.3% atv toeslag bovenop je loon;
- Een omscholing tot zelfstandig handy man;
- De unieke kans om opgeleid te worden bij een bedrijf waarvan de producten de hele wereld over gaan.

Apply

< Back to the overview