• Follow-us:
nlen
Koen Willemsen

Your IP Techniek contact

Koen Willemsen

koen.willemsen@iptechniek.com

Medewerker Coaterij

Oirschot, Noord-Brabant
40 hour
€ 2300 p/m.
Apply

Job description

Voor een opdrachtgever die door heel Europa actief is in beveiligingsbehoeften zijn we op zoek naar een Medewerker Coaterij.
Binnen de functie als Medewerker Coaterij ben je verantwoordelijk voor het verwerken van de spuitproductie orders volgens voorschriften, instructies en aanwijzingen. Producten worden bij dit bedrijf precies gekleurd in de kleur die de klant wil hebben, vanuit een werkorder zorg je ervoor dat alles precies volgens plan wordt uitgevoerd. Je draagt zorg voor een efficiënte productie.

Je controleert de producten op coatinggeschiktheid. Als de producten nog niet geschikt zijn voor coating moet je ze geschikt maken (door middel van vijlen en schuren). Aan de hand van de afmetingen bepaal je op welke wijze je het product op dient te hangen aan de traverse.
Nadat het product gecoat is controleer je op de dikte van de poedercoatinglaag met behulp van een laagdiktemeter. Als spuitwerk niet goed is moet je dit signaleren en oplossen met je collega's.

Nadat de producten gereed zijn haal je ze van de traverse en controleer je de producten op kwaliteit.
Je verpakt de producten volgens de verpakkingsvoorschriften met behulp van bundel en sealapparatuur. Je voorziet producten van de juiste labels en verplaatst de producten met heftruck/palletwagen naar de juiste plek, vervolgens wordt deze pallet naar de volgende afdeling gebracht.

What is being asked?

- Je hebt ervaring als poedercoater of een soortgelijke functie;
- Bij voorkeur heb je ervaring met chemische processen;
- Je bent fysiek sterk! De producten waarmee je werkt zijn redelijk zwaar;
- Je bent een collegiale doorzetter.

What is being offered?

- Marktconform salaris;
- 8% vakantiegeld;
- Reiskostenvergoeding;
- Jaarlijks 27 verlofdagen;
- Werken bij een Europees marktleider aan mooie projecten;
- CAO Metalektro.

Apply

< Back to the overview