• Follow-us:
nlen
Koen Willemsen

Your IP Techniek contact

Koen Willemsen

koen.willemsen@iptechniek.com

Opleiding: Allround Poedercoater

Eindhoven, Noord-Brabant
40 hour
€ 1700 p/m.
Apply

Job description

Ben jij een gemotiveerde dame of heer die altijd al wat in de richting van techniek heeft willen doen? Maar heb je nooit de kans gekregen om dit te gaan doen? Pak dan nu je kans!
Voor een van onze klanten die zich bezig houdt met o.a. Poedercoaten en Lakspuiten zijn wij op zoek naar gemotiveerde mensen die graag opgeleid willen worden tot allround poedercoater! Met een interne opleiding gaat het bedrijf je klaarstomen om een vakbekwaam poedercoater te worden.
Je komt te werken binnen een bedrijf waar hard werken gepaard gaat met een fijne werksfeer en ruimte om jezelf te ontwikkelen.

De producten worden op verschillende manieren bewerkt. Het betreft de bewerkingen poedercoaten of natlakken. Het poedercoaten wordt gedaan in een speciale spuitcabine of aan een semiautomatische lijn. Het natlakken vindt plaatst in het tegenoverliggende gebouw waar een klein team zorgdraagt voor het juist toepassen van deze speciale techniek. Je bent met je team verantwoordelijk voor het afleveren van producten in de juiste kleur en hoge kwaliteit. De bewerkte producten worden vervolgens op een andere afdeling ingepakt en verzonden naar toonaangevende bedrijven in onze high tech regio.

Ben jij die gemotiveerde dame of kerel die we zoeken? Neem dan snel contact op met ons want we hebben slechts een aantal plekken beschikbaar!

What is being asked?

- Je hebt een proactieve houding;
- Je bent in bezit van minimaal een vmbo diploma;
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
- Je staat open voor deze unieke kans om intern bij een mooi bedrijf opgeleid te worden.

What is being offered?

- Marktconform salaris;
- 25 vakantiedagen en vakantiegeld;
- De unieke kans om intern opgeleid te worden bij een mooi bedrijf.

Apply

< Back to the overview