• Follow-us:
nlen
Koen Willemsen

Your IP Techniek contact

Koen Willemsen

koen.willemsen@iptechniek.com

Zijlader Chauffeur

Oirschot, Noord-Brabant
40 hour
€ 3300 p/m.
Apply

Job description

Wil jij graag werken voor een Europees Marktleider in hekwerken en beveiligingssystemen, en ben jij degene die er met je heftruck voor zorgt dat alle vrachten netjes op transport gaan en de voorraden op de juiste plek opgeslagen liggen? Dan moet je snel verder lezen.

Samen met onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Als Heftruckchauffeur ben je voornamelijk bezig met het vervoeren van goederen ten behoeve van de afdelingen productie, magazijn of expeditie. Het is belangrijk dat jij goed overzicht hebt en weet wat er komt kijken bij veilig werken met een heftruck. De voorraad/materialen van de opdrachtgever liggen zowel binnen als buiten opgeslagen. Het is dus belangrijk dat je niet van suiker gemaakt bent.

Een andere belangrijke taak die je hebt is het laden van de vrachtwagens die klaatstaan voor transport. Dit is een hele uitdaging omdat elke vracht anders is! Elk product heeft een andere maat en moet op een andere manier op de vrachtwagens geplaatst worden. Dit vergt dus een gezonde dosis nadenkwerk.
Safety staat bij de opdrachtgever hoog in het vaandel, het is dus van groot belang dat je veilig wilt/kan werken.

Het betreft een vaste baan, wij verzorgen voor onze klant de werving, vervolgens krijg je direct een contract bij onze opdrachgever.

What is being asked?

- Je beschikt over een geldig heftruckcertificaat;
- Je beschikt over een zijlader certificaat;
- Je kan goed het overzicht bewaren;
- Veilig werken is voor jou van groot belang.

What is being offered?

- Een salaris van tussen de €12 en €15 per uur;
- Werken bij een Europees marktleider;
- Jaarlijks 8% vakantiegeld;
- Reiskostenvergoeding;
- CAO Metalektro.

Apply

< Back to the overview