• Volg ons:
nlen

Over ons

IP Techniek maakt onderdeel uit van de IP Flexgroep. IP Flexgroep is een samenwerkingsverband van gespecialiseerde uitzend- en detacheringsbedrijven. We werken in branches waar we zelf warm voor lopen: techniek en bouw. Deze focus is een bewuste keuze. Want wij geloven dat we zo echt meerwaarde kunnen bieden voor onze kandidaten en opdrachtgevers.

We zijn eind jaren negentig gestart met IP Techniek, gericht op technische vakmensen in metaal, bouw, electro & installatie en automotive. Ons hoofdkantoor staat in Eindhoven, in het hart van Brainport; dè toptechnologieregio in Nederland. Inmiddels zijn daar IP Afbouw en IP civiel aan toegevoegd, voor vakmensen in de afbouw en de civiele techniek. In 2013 hebben we de IP Flexgroep uitgebreid met Trigon, voor het detacheren van software-, mechanische en bouwkundige engineers.

Bij IP Techniek houden we van ons vak en kennen we het vak van onze kandidaten en opdrachtgevers. Daardoor regelen we het werk altijd net iets beter. Hoe? Lees hier hoe we dat doen voor onze kandidaten en voor onze opdrachtgevers.

Ons team

Bij IP Flexgroep werken we met een team van 10 medewerkers. We zijn betrokken, gedreven en geïnteresseerd in alle mensen waarmee we werken. Kwaliteit van geleverd werk is voor ons vanzelfsprekend. Net zoals veiligheid op het werk. We opereren vanuit onze vestigingen in Eindhoven en Den Bosch. Met onze eigen manier van werken bemiddelen we vele vakmensen en mooie opdrachtgevers. We zijn trots op ons werk. En dat werkt!! 

Youssra Ouazil

Back-office

Email address: youssra.ouazil@iptechniek.com
Phone number: 040-8200305

René Schoenmakers

Partner

Email address: rene.schoenmakers@iptechniek.com
Phone number: 06-10925089

Maybritt van Lieshout

Back-office

Email address: maybritt.vanlieshout@iptechniek.com
Phone number: 040-8200305

Koen Willemsen

Intercedent

Email address: koen.willemsen@iptechniek.com
Phone number: 06-15194691

Hein Dahmen

Partner

Email address: hein.dahmen@trigongroup.nl
Phone number: 06-50262018

Frank Damen

Partner

Email address: frank.damen@iptechniek.com
Phone number: 06-14487620

Anastasia Cheskidova

Intercedent

Email address: anastasia.cheskidova@iptechniek.com
Phone number: 06-50503251